Melatonina

Melatonina se găsește în mod natural în corpul tău și este un hormon care funcționează ca un ajutor natural al somnului. De fapt, dacă întrebați majoritatea oamenilor pentru ce utilizează suplimentele de melatonină, aceasta ar ajuta la îmbunătățirea somnului în mod natural. In orice caz, melatonina are mult mai multe beneficii care depășesc doar îmbunătățirea somnului.

Prevenirea migrenelor

S-a descoperit că melatonina ajută și la tratarea migrenelor și la prevenirea acestora. Se recomandă administrarea melatoninei cu aproximativ 30 de minute înainte de culcare. Este un mod natural de a încerca să ajutați la prevenirea și tratarea migrenelor.

Arsuri la stomac

De asemenea, s-a descoperit că melatonina ajută la reducerea acidului din stomac și vă protejează esofagul de potențialele efecte dăunătoare ale acidului. Dacă sunteți în căutarea unui remediu sigur și natural pentru arsuri la stomac, melatonina poate fi doar soluția. Din nou, este sugerat să luați înainte de culcare datorită capacității sale de a va induce starea de somnolenta și de a vă ajuta să dormiți.

Risc mai mic de diabet

Diabetul devine din ce în ce mai mult o problemă pentru unii multe persoane din ziua de astăzi. Studiile arată că nivelurile scăzute de melatonină pot crește riscul de diabet. Melatonina poate fi găsită în multe zone ale corpului, dar o zonă în special este pancreasul, unde se produce insulina. S-a constatat că cu cât nivelul de melatonină este mai mic, cu atât sunt mai mari șansele de a dezvolta diabet.

Îmbunătățiți funcția tiroidiană

Ai o tiroidă subactivă? Acest lucru este deosebit de frecvent la femeile cu vârsta peste 60 de ani. Studiile care au monitorizat femeile care au luat cel puțin 3 mg de melatonină la culcare au observat o îmbunătățire generală a dispoziției și o îmbunătățire semnificativă a funcției tiroidei.

Suplimentare

Somnul poate avea un impact mare asupra funcționarii normale a corpului, stării de spirit și a sănătății dvs., astfel încât, dincolo de beneficiile suplimentare, ajutându-vă să dormiți mai bine vă poate aduce beneficii în multe feluri. Personal recomand să luați 3 mg cu 30 minute inainte de culcare în fiecare noapte. (Nu uitati sa opriti orice lumina, ar impiedica ca melatonina sa isi faca efectul).

Noi nu va putem vinde steroizi, dar va putem ajuta cu suplimente de calitate fara marketing mincinos, le găsiți pe www.GYMAHOLIC.ro
Ne puteți lăsa un mesaj privat daca aveți întrebări și cu drag va ajutam cu consultanta gratuită 💪.

Daca aveți nevoie, oferim și programe de antrenament online, diete personalizate sau antrenamente 1 : 1 (adică fizic, fata in fata, la o sală în București).

0 Comments

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: