Recoup Shot 60ml

cafeine-bp-scaled

HMB (beta-hidroxi beta-metilbutirat) este un metabolit al aminoacidului Leucina și are un rol foarte important in dezvoltarea masei musculare prin mărirea retenției de azot, previne catabolismul muscular asociat efortului fizic intens, ajută la refacerea țesuturilor distruse prin antrenament, duce la o mai mare creștere a forței, o refacere mai bună și la arderea suplimentară de grăsime.

Glutamina constituie aproximativ 60% din aminoacizii din masa musculara, este foarte important să se înlocuiască glutamina pierdută în timpul antrenamentelor pentru a evita catabolismul.

Citrulline Malate este o combinatie unica de citrulina si malat. Ajuta la cresterea nivelului de oxid nitric si arginina din organism, tonificand tesutul muscular. Malatul de citrulina joaca un rol important in reducerea acidului lactic din organism, ajutand astfel la diminuarea durerilor musculare si a crampelor.

Magneziu Citrat pentru o asimilare mai buna. Magneziul este o substanta minerala vitala, ce nu poate fi sintetizata in organismul uman. Magneziul ajuta la functionarea celulelor musculare si a inimii. Reduce hormonii de stres (adrenalina) si astfel se face fata nevoii crescute de magneziu din organism in situatii de stres. Ajuta si la calmarea starilor nervoase. Peste 300 de enzime din metabolism necesita un surplus de magneziu zilnic.

0 Comments

Lasă un răspuns